Faq

"Down The Rabbit Hole, waar je bent wie je bent, wanneer niemand je kan zien"

Over Down The Rabbit Hole

Waar en wanneer
Down The Rabbit Hole 2019 vindt plaats van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli in park de Groene Heuvels in Beuningen (GLD). Op donderdag 4 juli vanaf 12.00u kun je al op de camping terecht en maandag in de loop van de dag is het feest weer voorbij.
Openingstijden van het festival

Het festivalterrein is vrijdag t/m zondag vanaf 10:00 uur in de ochtend tot 04:30 uur in de nacht geopend.

De campings gaan donderdag 4 juli om 12:00u open en maandag in de loop van de dag is het feest weer voorbij. Zorg dat je je kampement rond 14:00u hebt opgebroken.

Wat mag ik wel en niet meenemen naar het festivalterrein?

Je kunt op Down The Rabbit hole vrij heen- en weer lopen vanaf de camping naar het festivalterrein. Houd er wel rekening mee dat niet alles dat op de camping wordt toegelaten, ook is toegestaan op het festivalterrein. Hier vind je een beknopt overzicht van wat je wel en niet mee mag nemen naar vanaf de camping naar het festivalterrein:

Dit is wel toegestaan op het festivalterrein:
Plastic flesjes water zonder dop met een maximale inhoud van 0,5l. Zonnebrandcrème, deo’s, parfum, kleine tassen van maximaal een A4 groot, kleine dunne vlaggenstokken, camera’s zonder verwisselbare lens, medische krukken.

Dit is niet toegestaan op het festivalterrein:
Drank (uitgezonderd plastic flesjes water zonder dop met een maximale inhoud van 0,5l), bidons of vergelijkbare harde plastic flessen, eten, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo’s en parfum), navullingen voor e-sigaretten, grote tassen of rugzakken, grote vlaggenstokken, Selfiesticks, Go-Pro’s of professionele foto-/videoapparatuur, wandelstokken (m.u.v. medische krukken).

Voor de volledige en gedetailleerde lijst verwijzen we je naar de huisregels. Let op: Sommige spullen mogen wél op de camping, maar niet op het festivalterrein. Onder het kopje 'Camping en andere overnachtingsmogelijkheden'' lees je wat je mee mag nemen op de camping en wat niet.

Leeftijd

Zo jong als je je voelt. Maar Down The Rabbit Hole is geen geschikte plek voor mensen jonger dan 16 jaar.

Muntprijs

De muntprijs bedraagt €2,90

Tassen op het festivalterrein

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen naar het festivalterrein, op de camping zijn ze wel toegestaan. (Rug)tassen met het formaat van maximaal een A4 en een dikte van ongeveer 10 centimeter, zijn uitgezonderd en mogen wel mee naar het festivalterrein.

Zonnebrand op het festivalterrein

Zonnebrand is toegestaan op het festivalterrein. 

Lockers

Heb je waardevolle spullen bij je die je graag veilig wil bewaren tijdens het festival? Dat kan! Er zijn namelijk ook lockers op Down The Rabbit Hole. Je kunt een locker huren voor één dag of voor heel het weekend.

De afmetingen van een normaal kluisje zijn 30 cm breed, 24 cm hoog en 40cm  diep. Dit kluisje kost €7 euro huur per dag en daar komt €5 borg bij. Een groot kluisje is 30 cm breed, 38 cm hoog en 40 cm diep. Dit kluisje kost €9 per dag en daar komt ook €5 borg bij.

De openingstijden van de lockers:
Donderdag: 12.00 - 02.00u
Vrijdag, zaterdag, zondag: 9.00 - 06.00u
Maandag: 08.00 - 12.00u

Daarnaast kun je op zondag voor 1 festivalmuntje jouw bagage afgeven bij de garderobe. Zo kun je nadat je je tentje hebt afgebroken nog even door feesten op het festivalterrein. Je vindt de garderobe bij de uitgang van de camping, op dezelfde plek als waar je eerder je polsbandje hebt gekregen.

Garderobe
Op zondag kun je voor 1 festivalmuntje jouw bagage afgeven bij de garderobe. Zo kun je nadat je je tentje hebt afgebroken nog even door feesten op het festivalterrein. Je vindt de garderobe bij de uitgang van de camping, op dezelfde plek als waar je eerder je polsbandje hebt gekregen.
Telefoon opladen

Natuurlijk wil je op Down The Rabbit Hole zoveel mogelijk Instagrammen, Tweeten en Snapchatten. Duracell zorgt ervoor dat je niet zonder juice komt te zitten!

Op zowel het festivalterrein als de camping kun je bij de Oplaadservice een Duracell Powerbank huren om je telefoon op te laden. Je kunt ook gebruikmaken van de Charge Anything service, waar je je eigen powerbank, krultang of tablet kunt laten opladen. Bekijk de plattegrond voor de exacte locaties.

Kleine Duracell Powerbank - 3350 mAh
1,5 munt (huur) + 5 munten (borg)

Grote Duracell Powerbank - 6700 mAh
2,5 munt (huur) + 6 munten (borg)

Kabeltje - 1 munt (koop), of breng je eigen kabel mee

De borg ontvang je retour bij inlevering van de lege powerbank. 

Gehandicapt of hulp nodig

Voor mensen met een handicap of andere hulpbehoevenden zijn speciale voorzieningen beschikbaar. Meer weten? Stuur vóór vrijdag 21 juni 12:00 uur een mail met je (aan)vraag, naam en contactgegevens naar jump@downtherabbithole.nl.

Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte mogen alleen met een doktersverklaring naar binnen.

Huisregels

De volledige huisregels van Down The Rabbit Hole 2019 kun je hier lezen. 

Alcohol en roken

Het is voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Na een eerste waarschuwing volgt bij een tweede overtreding verwijdering van het terrein.

Op verzoek van het festival personeel, security of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld. Bezoekers jonger dan 18 jaar ontvangen een afwijkend polsbandje waarmee geen alcohol kan worden besteld.

Roken op het festival is alleen toegestaan in de openlucht. In gebouwen, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt. Bezoekers jonger dan 18 jaar kunnen op festival geen tabak kopen. 

Navullingen e-sigaret: Gesealde, dichte navulverpakkingen voor e-sigaretten worden alleen op de campingterreinen toegestaan met een maximum equivalent van 10 pakjes sigaretten. Dit komt neer op max. 50ml aan vloeibare (plastic) navullingen.

I love my Ears


Down The Rabbit Hole ondersteunt de I Love my Ears campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed. Op deze site vind je een aantal handige en makkelijke tips over hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen terwijl je toch van de muziek geniet.

Op Down The Rabbit Hole zijn oordoppen van Alpine verkrijgbaar.

Persaanvraag indienen

Verzoeken tot persaccreditatie worden vanaf april 2019 in behandeling genomen.

Persaanvragen kunnen worden ingediend via jump@downtherabbithole.nl. Vermeld hierin in elk geval voor welk medium de aanvraag geldt en op welke manier er aandacht aan het festival besteed wordt. Op basis hiervan wordt in de weken voorafgaand aan het festival een selectie gemaakt. Indienen van een verzoek betekent niet dat er automatisch accreditatie wordt toegekend.

Werken op Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole is niet op zoek naar vrijwilligers of medewerkers.

De organisatie

Down The Rabbit Hole wordt georganiseerd door MOJO.


Vervoer

Vervoersinfo

De makkelijkste manier om naar DTRH te komen is per openbaar vervoer. Reis naar treinstation Wijchen en neem vanaf daar de gratis pendelbus naar het festival. Met het meerdaags treinretour betaal je slechts €19,- voor een retourtje vanaf elk station in Nederland. 

Het DTRH treinretour is geldig van 4 juli t/m 8 juli 2019 waarbij de heenreis op 4 of 5 juli plaatsvindt en de terugreis op 7 of 8 juli. Het treinretour is geldig vanaf 09:00u 's ochtends. Het treinretour is verkrijgbaar tot dinsdag 2 juli 23:59u.

Als je met de auto komt, heb je een parkeerticket nodig. Deze kost €15,- in de voorverkoop en €25,- op het terrein (PIN only). Met je parkeerticket kun je tussentijds het parkeerterrein op en af.

Openbaar vervoer en pendelbus

Down The Rabbit Hole is het makkelijkst bereikbaar met het openbaar vervoer en de gratis pendelbus vanaf station Wijchen. Er rijden alleen pendelbussen van en naar station Wijchen. 

Met het DTRH treinretour reis je voor slecht €19,- vanaf ieder treinstation in Nederland naar station Wijchen en weer terug. Deze is tot vanavond 23:59 verkrijgbaar via deze link. Vanaf Wijchen kun je de gratis pendelbus van en naar het festivalterrein nemen.

Het DTRH treinretour is geldig van 4 juli t/m 8 juli 2019 waarbij de heenreis op 4 of 5 juli plaatsvindt en de terugreis op 7 of 8 juli. Het treinretour is geldig vanaf 09:00u 's ochtends. Het treinretour is verkrijgbaar tot dinsdag 2 juli 23:59u.

Pendelbusschema heenweg NS station Wijchen >  Down The Rabbit Hole

Donderdag 4 juli: 11:00 uur tot 00:45 uur
Vrijdag 5 juli: 08:00 uur tot 00:45 uur
Zaterdag 6 juli: 08:00 uur tot 00:45 uur
Zondag 7 juli: 08:00 uur tot 00:45 uur
Maandag 8 juli: 08:00 uur tot 13:00 uur

Pendelbusschema terugweg Down The Rabbit Hole > NS station Wijchen

Donderdag 4 juli: 12:30 uur tot 00:00 uur
Vrijdag 5 juli: 08:00 uur tot 00:00 uur
Zaterdag 6 juli: 08:30 uur tot 00:00 uur
Zondag 7 juli: 08:30 uur tot 00:00 uur
Maandag 8 juli: 08:00 uur tot 14:00 uur 

Let op: de laatste bus van de dag vertrekt dus om 00:00 uur vanaf het festival.Er rijdt gemiddeld iedere twintig minuten een bus tussen het station en het festival en andersom. Afhankelijk van de drukte kan het zijn dat je wat langer moet wachten.

Kiss & Ride

Je kunt je met de auto af laten zetten bij de Kiss & Ride, volg hiervoor de gele Kiss & Ride-borden. De Kiss & Ride is op loopafstand van het festival- en campingterrein. De Kiss & Ride kan alleen gebruikt worden door bezoekers die zich laten brengen door iemand die zelf niet naar het festival komt. 

Auto

Kom je met de auto? Parkeertickets kosten €15,99 in de voorverkoop  of €25,- op het terrein (PIN only). 

Je ontvangt op vertoon van je parkeerticket een parkeerkaart, dus als je tussendoor de parkeerplaats afgaat, hoef je geen nieuw parkeerticket aan te schaffen. De parkeerplaats bevindt zich op loopafstand van het festival- en campingterrein. Het parkeerterrein gaat donderdag om 11:30u open.

Let op: auto’s zijn verboden op de campings, net als in de berm. Foutgeparkeerde voertuigen worden weggesleept. Verkeersregelaars begeleiden je naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplek. Zorg dat je bij aankomst je parkeerkaart bij de hand hebt.

Fiets

Lekker gezond op de fiets naar Down The Rabbit Hole? Op de campings zijn fietsen niet toegestaan, maar je kunt je stalen ros parkeren in een uitstekende fietsenstalling.

Camper, caravan of vouwwagen

Down The Rabbit Hole biedt een aparte camping voor campers, caravans en vouwwagens. Hiervoor is een aanvullend Camper Camping Ticket nodig: één ticket per camper, caravan,auto met daktent of vouwwagen, ongeacht het aantal personen in je accommodatie. Dit jaar zijn er ook Camper Camping plekken met elektriciteit. Deze plekken staan bij elkaar gegroepeerd op een apart gedeelte van de Camper Camping.


Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens, die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten. Is het voertuig langer dan 8,5 meter? Stuur dan een mail naar jump@downtherabbithole.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier.


Auto's met daktenten worden toegelaten indien de tent niet zonder en op een bijbehorend voertuig kan worden opgezet. Het is dus niet toegestaan om de daktent op de grond te plaatsen en het voertuig er naast te zetten.


Met een Camper Camping Ticket krijg je een standplaats van 30 m² voor 1 camper/caravan/vouwwagen. Er mag maximaal 1 tent worden bijgeplaatst, zolang deze binnen de totaaloppervlakte van 30 m² blijft.


Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK plichtige caravans met zo’n vaste gasinstallaties dient een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport te worden getoond. Voor caravans zonder APK keuring die wel een vaste gasinstallaties hebben, dient een recente  (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond. Zonder één van deze keuringsdocumenten, is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 190 gram) voor eenmalig gebruik mee te nemen.


Prijs Camper Camping: €79,- incl. servicekosten

Prijs Camper Camping met stroom: €149,- incl. servicekosten

Er is geen parkeerticket nodig voor de trekkende auto, dit zit inbegrepen in de prijs van een Camper Camping ticket.

 

Motor

Kom je met de motor en wil je die naast je tent parkeren? Een Camper Camping  Ticket geeft recht op een kampeerplek op de Camper Camping voor 2 motoren + 1 tent OF 2 tenten + 1 motor. Je kan je motor ook gewoon op de speciale motorenparking bij de fietsenstalling neerzetten. Je hebt hiervoor geen parkeerticket nodig. Verkeersregelaars wijzen je ter plekke graag waar je moet zijn.


Camping en andere overnachtingsmogelijkheden

Openingstijden campings

De campings gaan op donderdag 4 juli om 12:00 uur open en op maandag gaan de campings om 14:00 uur dicht.

Wat mag ik wel en niet meenemen naar de camping?

Op Down The Rabbit Hole is veel toegestaan, maar vanwege de veiligheid mag je niet alles meenemen. Over het algemeen luidt de regel: Twijfel je of het mag? Bespaar een hoop gesleep en laat het thuis. Hieronder vind je een beknopt overzicht van wat je wel en niet mee mag nemen naar DTRH:


Dit is wel toegestaan op de camping:
blik, wegwerpbarbecues voor eenmalig gebruik, hamers voor tentharingen, bestek, zakmes, een bluetoothspeaker voor je telefoon, foto-/videoapparatuur zonder verwisselbare lens, vlaggen, vlaggenstokken, maximaal 8 liter vloeistoffen (niet in glas).


Dit is niet toegestaan op de camping:
glas, aggregaten, gasinstallaties of grote gasflessen (uitgezonderd gasflessen tot 250 gram), ghettoblasters of stereo-installaties, professionele foto-/videoapparatuur, fakkels, kolenbarbecues, hout, vuurwerk, lampolie, wapens, fietsen, laserpennen, lachgaspatronen.


Voor de volledige en gedetailleerde lijst verwijzen we je naar de huisregels. Houd er rekening mee dat er op het festivalterrein aanvullende regels gelden ten opzichte van de camping. Onder het kopje 'Over DTRH lees je wat je mag meenemen naar het festivalterrein en wat niet.

Tent

Een festivalticket is inclusief een plek op de tentencampings, op wandelafstand van het festivalterrein. Uiteraard dien je je eigen tent mee te nemen. Op de tentencamping is geen elektriciteit beschikbaar. We raden je daarom aan om je elektrische luchtbedpomp, haardrogers e.d. thuis te laten. 

De campings gaan op donderdag 4 juli om 12:00 uur open. Als je al op donderdag komt, zit het er dik in dat je direct aan het meer kunt kamperen.

Elektriciteit

Er is geen elektriciteit aanwezig op de campings. We raden je daarom aan om elektrische luchtbedpompen, haardrogers en dergelijke thuis te laten. We zorgen er voor dat je je telefoon op diverse plekken op het festivalterrein kunt opladen.

Camper

Down The Rabbit Hole biedt een aparte camping voor campers, caravans, auto's met daktenten en vouwwagens. Hiervoor is een aanvullend Camper Camping Ticket nodig: één ticket per camper, caravan, auto + daktent of vouwwagen, ongeacht het aantal personen in je accommodatie. Dit jaar zijn er ook Camper Camping plekken met elektriciteit. Deze plekken staan bij elkaar gegroepeerd op een apart gedeelte van de Camper Camping.


Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens, die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten. Is het voertuig langer dan 8,5 meter? Stuur dan een mail naar jump@downtherabbithole.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier.


Daktenten worden toegelaten indien de tent niet zonder en op een bijbehorend voertuig kan worden opgezet. Het is dus niet toegestaan om de daktent op de grond te plaatsen en het voertuig ernaast te zetten.


Er zijn diverse soorten Camper Camping-tickets verkrijgbaar: kijk voor alle details op de ticketpagina van deze site.


Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK plichtige caravans met zo’n vaste gasinstallaties dient een recent (max. 1 jaar oud) APK-keuringsrapport te worden getoond. Voor caravans zonder APK keuring die wel een vaste gasinstallaties hebben, dient een recente  (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond. Zonder één van deze keuringsdocumenten, is het alleen toegestaan om kleine gasflessen (max. 190 gram) voor eenmalig gebruik mee te nemen.


Er is geen parkeerticket nodig voor de trekkende auto, deze is bij de prijs van een Camper Camping ticket inbegrepen.

Rabbit Resort

Als je een festivalticket hebt, heb je automatisch een plek voor je eigen tent op de camping. Voor fans van lichte bepakking en luxehazenslapers zijn er op het Rabbit Resort diverse pre-pitched accommodaties te huur. De Rabbit Resort biedt een breed scala aan accommodaties, waarvan sommige met echte bedden en/of elektriciteit. Dit jaar is hier een ruime vloot tipi’s, legertenten, pipowagens, DreamLodges en nog veel meer te boeken. En nog beter: de campingburgemeester staat altijd voor je klaar. Bekijk hier het volledige aanbod van de Rabbit Resort.

Douchen

Er zijn badhuizen op de campings.

Koken met gas op de camping

Het meenemen van grote gasinstallaties of grote gasflessen is niet toegestaan. Wil je toch zelf de chef uithangen op de camping? Geen probleem: Je mag kleine campinggasflesjes met ventielcartouches of schroefcartouches (schroefverbinding tussen flesje en (kook)toestel) meenemen. Let wel op dat hiervoor een maximum geldt van 250 gram.

Eigen drank op de camping

Alleen bij aankomst mag je 8 liter drank meenemen (totaal van de inhoud van alle verpakkingen, zowel alcoholisch als alcoholvrij). Let er op dat dit niet in glas is verpakt! Glas is taboe op het gehele terrein, dus ook op de campings. Eigen drank is alléén op de camping toegestaan. Als je je polsbandje omhebt, is het niet toegestaan om nogmaals drank mee te nemen van buiten het terrein of de parkeerplaatsen.


Celebrate Safe

Celebrate Safe

Drie dagen lang van muziek genieten, feesten en camperen: we hebben zin in Down The Rabbit Hole!

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs. In onderstaande kopjes krijg je makkelijke en praktische tips om Down The Rabbit Hole zo leuk en veilig mogelijk te vieren. Kijk voor uitgebreide informatie ook op Celebrate Safe.

Wat jij zelf kunt doen en wat wij doen

Drie dagen buiten op een festival is hartstikke fijn, zeker als de zon schijnt. Maar niemand heeft zin in een zonnesteek of uitdrogingsverschijnselen. Bij erg warm weer is een goede zonnebrandcrème essentieel en kan een pet, hoedje of hoofddoek een lifesaver zijn. Houd er ook rekening mee dat het ’s nachts en na een regenbui flink kan afkoelen. Neem dus voor de zekerheid die lekkere warme wintertrui mee.

Wij  houden continue het weer en terrein nauwgezet in de gaten en waarschuwen indien nodig via de videoschermen en/of presentatoren op het podium. Volg instructies van onze medewerkers op. Informeer in bijzondere situaties je thuisfront via SMS om het mobiele netwerk zo min mogelijk te belasten.

Down The Rabbit Hole ondersteunt de I Love my Ears campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed. Op deze site vind je een aantal handige en makkelijke tips over hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen terwijl je toch van de muziek geniet.

Op Down The Rabbit Hole zijn oordoppen van Alpine verkrijgbaar.

Seksuele intimidatie

Op Down The Rabbit Hole willen we dat iedereen zichzelf kan zijn: ga fatsoenlijk en met respect met elkaar om. Onder invloed van alcohol en/of drugs komen onveilige en gedwongen seks vaker voor. Nooit leuk. Respecteer elkaar. Help elkaar bij onveilige of onprettige situaties en zorg voor een sociale omgeving. Corrigeer elkaar waar nodig.

Seksueel geweld of seksuele intimidatie worden op DTRH op geen enkele wijze getolereerd.

Mocht je worden lastiggevallen of je bedreigd voelen: doe hiervan melding bij de organisatie. Dit kan bij alle beveiligings- en EHBO-medewerkers. Zij vangen je op en nemen contact op met een leidinggevende binnen de organisatie die je verder kan helpen. Alle beveiligingsmedewerkers hebben een training gevolgd en weten hoe te handelen. Er is ook vrouwelijke beveiliging aanwezig. Bij de EHBO zijn deskundigen aanwezig die je kunnen opvangen.

Online melding doen kan ook. Voor directe assistentie neem je contact op met Livecrowd (meer informatie hierover volgt), of je mailt naar jump@downtherabbithole.nl (wordt niet permanent gemonitord)

Bij grensoverschrijdend gedrag kun je aangifte doen bij de politie. De organisatie kan je hier desgewenst bij assisteren.
Uiteraard wordt met alle meldingen vertrouwelijk omgegaan.

Op www.centrumsexueelgeweld.nl staat meer algemene info over medisch en psychologisch adviezen en hoe je aangifte kan doen.

Alcohol en drugs

We gaan ervan uit dat je weet wat de risico’s van drugs en alcohol zijn, maar pas extra op bij temperaturen boven de 20 graden. Alcohol en/of drugs verhogen je lichaamstemperatuur, dus door lang dansen en te weinig drinken neemt het risico op oververhitting snel toe. Drink voldoende water - 2 glazen per uur is genoeg - maar ook weer niet te veel achter elkaar. Watervergiftiging is net zo dodelijk als oververhitting als gevolg van alcohol- en/of drugsgebruik.

Toch drugs gebruiken? Laat je drugs testen voor je van huis gaat, let op elkaar tijdens het festival en laat elkaar niet in de steek. Kijk voor meer informatie en de gezondheidsrisico’s op www.drugsenuitgaan.nl

Als je je niet lekker voelt na drugsgebruik, ga dan naar de EHBO of vraag om hulp. Hoe beter jij aangeeft wat er precies aan de hand is, des te sneller ze je kunnen helpen. Noem de dingen daarom gerust bij hun naam, want ook hier geldt het medisch beroepsgeheim en er wordt geen aangifte bij de politie gedaan.

Drugs zijn wettelijk niet toegestaan, dus ook niet op Down The Rabbit Hole. Er wordt bij de ingang gecontroleerd op harddrugs én softdrugs. Als geconstateerd wordt dat je drugs op zak hebt kun je, afhankelijk van de hoeveelheid, een boete of zelfs een celstraf van de politie krijgen.

Voor meer informatie kijk op: http://www.unity.nl

 

 

De afterparty

Onder invloed van alcohol en/of drugs komen onveilige en gedwongen seks vaker voor. Nooit leuk. Respecteer elkaar.

Het effect van alcohol- en/of drugsgebruik kan leiden tot verminderde concentratie en een lagere reactiesnelheid, waardoor je een gevaar voor jezelf en andere weggebruikers bent. Stop tijdig en pas je vervoer aan op je gebruik.

Hou er rekening mee dat het uren kan duren voordat het alcoholpromillage in je lichaam is gedaald tot een niveau waarmee je mag rijden. Een paar uurtjes slaap na de laatste nacht zijn wellicht niet genoeg.

Gratis katertip voor thuis: drink voordat je gaat slapen een glas water of een isotoon drankje om je vochtbalans weer op peil te brengen.


Meer informatie

Huisregels

Er kan en mag heel veel op Down The Rabbit Hole maar natuurlijk zijn er ook een paar regeltjes. De volledige huisregels voor Down The Rabbit Hole vind je hier

Processierupsen

De eikenprocessierups is weer in het land! Op dit moment lokaliseren we waar de rupsen zich op het festivalterrein en de camping bevinden en ze worden verwijderd. Ondanks dat we zeer zorgvuldig te werk gaan, kan het gebeuren dat een aantal rupsen in de bomen blijven zitten en voor overlast zorgen. Mocht je last hebben, ga dan naar de EHBO post. Hier -en bij beveiligingspersoneel- kun je ook een melding maken als je nog rupsen ziet. Ze worden dan ook tijdens het festival nog verwijderd of geïsoleerd.


Omwonende

Woont u in de buurt van het festivalterrein en heeft u een vraag? Neem dan contact op met buren@downtherabbithole.nl

Vragen

Heb je een vraag die niet op deze website wordt beantwoord? Stuur een mail naar jump@downtherabbithole.nl

Privacy statement site

Het privacy statement dat op deze website van toepassing is kun je hier bekijken. Er worden cookies gebruikt voor advertentiedoeleinden en om het surfgedrag te meten.


Down The Rabbit Hole

Pagina niet gevonden - 500

Pagina niet gevonden - 500