Tickets

"Down The Rabbit Hole, waar je bent wie je bent, wanneer niemand je kan zien"

Festivalticket

Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen kost €164,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht.

+ meer

En nog meer info festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen kost €164,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht.

- minder

Gespreid betalen

Tot 28 februari 2019, 23:59u kun je je aanmelden om je festivalticket in drie termijnen betalen. De eerste termijn van €75,50 voldoen je bij aanschaf van het ticket. Daarna wordt op 28 maart en 29 april via automatische incasso €53,- ingehouden. Het totaalbedrag van een ticket komt op €181,50 (€164,- voor het ticket, €10,- servicekosten en €7,50 handlingkosten gespreid betalen).

+ meer

Daarna wordt op 28 maart en 29 april via automatische incasso €53,- ingehouden. Het totaalbedrag van een ticket komt op €181,50 (€164,- voor het ticket, €10,- servicekosten en €7,50 handlingkosten gespreid betalen).

- minder

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1.390,- (excl. 10x €10,- servicekosten). Dat is dus twintig euro korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren. Er zijn 600 groepstickets beschikbaar (6.000 bezoekers).

+ meer

Camper camping

Er is een aparte camping voor campers, caravans of vouwwagens en hiervoor is een aanvullend Camper Camping ticket nodig. Je hebt één ticket per camper, caravan of vouwwagen nodig, ongeacht het aantal personen dat er verblijft. 

+ meer

Er zijn verschillende soorten Camper Camping plekken:

CAMPER CAMPING REGULAR
Eén standplaats van 30 m2 voor een camper/caravan/vouwwagen +1 (voor)tent. Maximale lengte voertuig 7,5m. €89,- (incl. servicekosten)

CAMPER CAMPING REGULAR MET STROOM
Eén standplaats van 30 m2 voor een camper/caravan/vouwwagen +1 (voor)tent. Maximale lengte voertuig 7,5m. Eén stroomaansluiting van 6 ampère. €169,- (incl. servicekosten)

CAMPER CAMPING LARGE
Eén standplaats van 40 m2 voor een camper/caravan/vouwwagen +1 (voor)tent. Maximale lengte voertuig 10m.€131,50 (incl. servicekosten)

CAMPER CAMPING LARGE MET STROOM
Eén standplaats van 40 m2 voor een camper/caravan/vouwwagen +1 (voor)tent. Maximale lengte voertuig 10m. Eén stroomaansluiting van 6 ampère. €211,50 (incl. servicekosten)

De Camper Camping-plekken met stoormaansluiting staan gegroepeerd op een een apart gedeelte van de Camper Camping. Kijk voordat je een Camper Camping ticket aanschaft in de FAQ voor alle gedetailleerde informatie en het volledige reglement.

- minder

Groepscampingplek

Bestel

Als je gegarandeerd met al je vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Hiervoor ontvang je een gereserveerde plek van 10x10m inclusief een 12-persoons picknicktafel en een 5x3m partytent. Iedere persoon die op een Groepscampingplek verblijft, dient in het bezit te zijn van een DTRH festivalticket. Een Groepscampingplek kost €489,- (excl. €10,- servicekosten).

+ meer

Parkeerticket

Bestel

Indien je met de auto komt, heb je een aanvullend parkeerticket nodig. Deze kost €15,99 (incl. servicekosten) in de voorverkoop en op het terrein betaal je €25,-. Parkeren is mogelijk van donderdag 4 juli 12:00u tot maandag 8 juli 2019.

+ meer

Rabbit Resort

Bestel

Op DTRH wordt ook aan luxekonijntjes wordt gedacht. Ga tijdens het festival lekker uit logeren op onze Rabbit Resort. Hier huur je verschillende comfortabele en luxe accommodaties zoals tipi's, hutten en caravans, maar ook eenvoudigere, vooropgezette koepeltentjes en legertenten.

+ meer

De Rabbit Resort bestaat uit de Rabbit Resort Basic waar de eenvoudige doch aangename accommodaties staan en de Rabbit Resort Luxe waar meer comfortabele en luxe accommodaties met aanvullende voorzieningen als comfortabele bedden, koelkasten en meerdere faciliteiten te huur zijn. Iedere persoon die op de Rabbit Resort verblijft, dient in het bezit te zijn van een DTRH festivalticket.

- minder

DTRH treinretour

Bestel

Met het DTRH treinretour reis je voor slechts €19,- vanuit ieder Nederlands treinstation naar treinstation Wijchen en weer terug. Vanaf Wijchen kun je een gratis pendelbus naar het festivalterrein nemen. Het DTRH treinretour is geldig van 4 juli t/m 8 juli 2019 waarbij de heenreis op 4 of 5 juli plaatsvindt en de terugreis op 7 of 8 juli. Het treinretour is verkrijgbaar tot dinsdag 2 juli 23:59u. Let op: het treinretour is vanaf 09:00u 's ochtends geldig.

+ meer

Officiele verkoopadressen

Koop je tickets alleen bij de officiële voorverkoopadressen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je een geldig ticket koopt. Online koop je via www.ticketmaster.nl kaarten en telefonisch via 0900-300 1250 (€0,60 pm).

+ meer

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Online is dat www.ticketmaster.nl en telefonisch kun je via 0900-300 1250 (60 cpm) kaarten aanschaffen.Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Ticketswap en Martkplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief.Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

+ meer

Polsbandje delen met meer personen

Polsbandjes zijn persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen en op zaterdag en zondag iemand met hetzelfde polsbandje naar binnen laten gaan.

+ meer
Down The Rabbit Hole

Pagina niet gevonden - 500

Pagina niet gevonden - 500